Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, özellikle çocuk ve gençlerin spor yapmasının önemine vurgu yaptı ve tüm Bornovalılara kurslardan yararlanmaya davet etti.

Bornova Belediyesi’nin Futbol(Erkek) Basketbol(Kız/Erkek) Voleybol(Kız) Hentbol(Kız) Taekwondo(Kız/Erkek), Cimnastik(Kız/Erkek) ve Yüzme(Kız/Erkek) olmak üzere 7 branşta verdiği spor kursalarında yaz dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar, Haziran Ayı boyunca devam edecek.

Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde 25 Haziran’da başlayacak yüzme kurslarının kayıtları aynı tesislerde alınacak. Diğer 6 branştaki kurslara katılmak isteyenler ise başvuralarını Bornova Şehir Stadı’ndaki kayıt bürosuna yapacak. Fotoğraf ve kimlik belgesi ile alınacak başvurularda öğrencilerin yanında velilelerin de bulunması gerekiyor.

Özellikle çocuk ve gençlerin spor yapmasının önemli olduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyesi olarak yaz ve kış dönemlerinde düzenlediğimiz kurslarla gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yöneltmek istiyoruz. Böylece daha hem sağlıklı hem de kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca yetişkinlerin de faydalanabileceği kurslarımıza tüm Bornovalıları bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi