Faaliyetlerini kızlar ve erkekler kategorisinde sürdüren Bornova Belediyespor Cimnastik Şubesi, yaz dönemi spor okullarında çok sayıda çocuğu daha cimnastik ile tanıştırdı. Bornova Spor Salonu’nda verilen kursulara olan ilgi geçen yıla oranla neredeyse iki kat arttı. 150 minik kursiyer Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün, birer saat cimnastik eğitimi alıyor. Yaş gruplarındaki yaz spor okuluna 2012-2013 ve 2014 doğumlu minikler katılıyor. Kurslar, öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Deneyimli antrenörlerin gözetimindeki kurslar, kış ve yaz dönemi olmak üzere yılın 12 ayı devam ediyor. Minik sporcular ve onları izlemeye gelen aileleri de Bornova Belediyespor’un verdiği kurslar sayesinde keyifli bir yaz geçiyor.

GELECEĞİN CİMNASTİKÇİLERİ YETİŞİYOR

Bornova Belediyespor Cimnastik Antrenörü Gülşah Başol, ulusal ve uluslararası alanda elde ettikleri başarıların kurslara olan ilgiyi de arttırdığını belirterek, “Spor okullarından seçtiğimiz yenetekli çocukları yarışmacı gruplara alıyoruz. Amacımız milli sporcular yetiştirmek.” diye konuştu.

BAŞARILARI İLE GURURLANDIRIYORLAR

Çok sayıda Milli takım ve TOHM(Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu bulunan Bornova Belediyespor, ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli başarılara imza attı. Yeşil-beyazlıların Milli Sporcusu Koray Altınel, 2017 yılı Yaş Grupları Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda partneri Doğukan Büyükarslan birlikte Dünya Şampiyonu olmuştu.

Editör: Haber Merkezi