UEFA Kupası’na katılmanın hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar 25 Şubat saat 16.00’da Sivasspor’u , Süper Lig’i hedefleyen kırmızı-lacivertililer ise 26 Şubat saat 18.00’de Boluspor’u konuk edecek.

14 yıl sonra çıktığı Süper Lig’de ilk 5’e girerek UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Göztepe, son haftaların flaş ekibi Sivasspor’u 25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da ağırlayacak. Sarı-kırmızı ekip, maçtan üç puanla ayrılırsa bir puan farkla 2 basamak üzerinde yer alan rakibinin önüne geçecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda sarı-kırmızılı taraftarlar yine Göztepe’nin itici gücü olacak.



TFF 1. Lig’de ikinci yarıda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak play-off potasına giren Altıordu ise bir basamak altındaki Boluspor’u yine Bornova’da konuk edecek. Kırmızı-lacivertli ekip, bu maçı da kazanıp ilk iki takım arasına girme mücadelesine ortak olmaya çalışacak. Karşılaşma 26 Şubat Pazartesi günü Saat 18.00’da başlayacak.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir futbolunun daha iyi yerlere gelmesi yolunda taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, “Bu anlamda artarda oynanacak iki önemli karşılaşmanın en iyi şekilde tamamlanması için ev sahibi olarak gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bir İzmirli olarak beklentimiz ise Göztepe ve Altınordu’nun bu kritik maçlardan 3 puanla ayrılması” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi