Bornova Belediyespor’un U13 ve U16 Basketbol Takımları, İzmir Şampiyonu oldu. Başarılı sporcular, İzmir’i başarıyla temsil ettikleri Türkiye Finalleri’nin ardından Bornova Belediye Başkanı Atila’yı ziyaret etti. Emek veren herkesi kutlayan Atila, kente kazandırdıkları spor tesislerinin yanısıra alt yapıya yaptıkları yatırımların karşılığını da almaya başladıklarını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir şampiyonu olarak Türkiye finallerinde mücadele eden Bornova Belediyespor U13 ve U16 Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi. Down Kafe’deki buluşmaya Bornova Belediyespor yönetilecileri antrenörler ve ilgili bürokratlarda katıldı. Başkan Atila, şampiyonluk kupalarıyla birlikte kendisini ziyaret eden oyuncuların herbirine çeyrek altın hediye etti.

Kente kazandırdıkları spor tesislerinin yanısıra alt yapıya yaptıkları yatırımların da karşılığını aldıklarını belirten Başkan Olgun Atila, “Hem herkese örnek olacak şekilde sezonu centilmence tamamladınız hem de İzmir birinci olarak kentimizi Türkiye Şampiyonası’nda etmesil ettiniz. Bizlere bu gururu yaşatıtığınız içini hepiniz ile gurur duyuyorum.  Ailelerinize, antrenörlerinize ve kulüp yöneticilerinize teşekkür ediyorum. Başarılarınızın başta eğitim olmak olmak üzere hayatın her alanında devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi