Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Play-Off Yarı Finali’nde eşleştiği Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile deplasmanda oynadığı iki maçta kaybettikten sonra dün(Pazar) 64-59 kazanarak seride durumu 2-1’e getiren Bornova Belediyespor, yarın kritik bir maça daha çıkacak.

Basketbolda gençlerden kurulu kardosuyla şampiyonluk mücadelesi veren Bornova Belediyespor'un rakibi Fethiye Belediyespor olacak. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bu kritik maç öncesi sporseverleri Yeşil-Beyazlıların yanında olmaya davet etti.

Şansını 5. maça taşımak isteyen Yeşil- Beyazlılar Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde rakibini bir kez daha ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Bornova Belediyespor rakibi yendiği takdirde durum 2-2 olacak ve finale çıkacak takımı belirleyecek mücadele Cuma günü Fethiye’de oynanacak.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, şampiyonluk mücedelesi veren Yeşil-Beyazlı ekip için destek istedi. Bornovalı sporseverleri Altındağ’daki Atatürk Spor Salonu’na davet eden İduğ, “Bornovalılar olarak gençlerden kurulu kadrosu ile şampiyonluk mücadelesi veren takımımızı yalnız bırakmayalım” dedi.

Başkan İduğ, serinin İzmir’de oynanan üçüncü maçını Eşi Ufuk İduğ’la birlikte izlemişti.

Editör: Haber Merkezi