Bergama Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Burak Durgut ilk olarak İzmir’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) İzmir İl Şampiyonası’na katıldı. Burada birinci olarak altın madalya alan Durgut ardından Denizli’de yapılan puan toplama yarışmalarına katılarak üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Daha sonra Afyon’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Durgut burada ise ikinci olarak gümüş madalya aldı.

Samsun’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) Türkiye Şampiyonası’da Bergama ve İzmir’i temsil eden Bergamalı sporcu madalyaları toplaya toplaya katıldığı müsabakalarda ise Türkiye üçüncüsü oldu. Kazanılan başarı ile ilgili konuşan Bergama Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı antrenörü Burçin Güven; “Yapılan turnuvalarda son derece başarılı bir performans sergileyen sporcumuzu, yapılan müsabakalarda Bergamamıza yakışır bir biçimde ve centilmence mücadele ettiği için kutluyorum. Bize çalışmalarımızda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her daim yanımızda olan Bergama Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’te kazanılan başarıdan ötürü antrenör Burçin Güven ve sporcusu Türkiye üçüncüsü Burak Durgut’u tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi