2016 Yılında Balkan Şampiyonu olarak Bergama’yı gururlandıran Bergama Belediyespor Badminton Takımı’nın iki başarılı sporcusu, antrenörleri Hakan Avcı gözetiminde Bergama’nın gururu olmaya devam ediyor.

ÜST ÜSTE BAŞARI ELDE ETTİLER

28-30 Temmuz 2018 tarihlerinde Aydın ilinde yapılan Türkiye Badminton Federasyonu Ege Bölgesi şampiyonasında 86 sporcu arasında Aybars Akeren tek erkeklerde birinci, Bahar Sabancı ise tek bayanlarda birinci oldu. İkili karışık çiftlerde yine birinciliği bırakmadı. 16-19 ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara da yapılan 15 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Bergama Belediyespor Kulübü sporcuları Bahar Sabancı ve Aybars Akeren 128 mix arasından sıyrılarak turnuvayı 2’inci olarak tamamladı. Eylül ayında yapılacak olan uluslararası müsabakada milli takım formasını giymeye bir kez daha hak kazandı.

20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Turkey U17 Open Uluslararası 17 Yaş Altı Badminton Turnuvası’nda ise Bergama Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Bahar Sabancı karışık çiftlerde bronz madalya kazandı.

Kazanılan başarılar ile ilgili sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaşan Bergama Belediyespor Badminton Takımı Antrenörü Hakan Avcı; “Birçok Milli takım sporcusu yetiştirilmesine destek verip önayak olan defalarca Türkiye Şampiyonu, Balkan Şampiyonu olan ve Uluslararası üst düzey turnuvalarda madalyalar kazanan sporcuları kendi evladı gibi görüp destekleyen sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen Başkanımız Sayın Mehmet Gönenç e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım ki sporcularınızın sizi ne kadar sevdiğini hissediyorsunuzdur” dedi.

2016 YILINDA BALKAN ŞAMPİYONU OLDULAR

2016 yılında Bulgaristan’da yapılan 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında tek bayanlarda Balkan Şampiyonu olan Bahar Sabancı, karışık çiftlerde Aybars Akeren ile birlikte Balkan Şampiyonu olmuşlardı.

Editör: Haber Merkezi