OBEN ULU- Bergama Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kuşak sınavına Bergama’nın önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, kulüp başkanı Zafer Türkdoğan, as başkan Alican Seviyurt, yönetim kurulu üyesi Önder Öztürk ve sporcu aileleri katıldı. Etkinlikte çalışmalarının sonucunda bir üst kuşağa geçen minik sporcuların yaptıkları gösteriler büyük beğeni kazandı.

Sertifika töreni ardından konuşan antrenör Burçin Güven; “Mayıs ayı birinci grup kuşak sınavımızı 10 yıl Bergama belediye başkanlığı icra eden ve Bergama’da sporun her branşında üst düzey gelişim sergilemesi için gece gündüz ayırt etmeksizin emek harcayan Mehmet Gönenç başkanımız ile gerçekleştirdik.
Sınavımıza katılıp bizleri onurlandıran değerli başkanımıza Sporcu velilerimize ve sınav komisyon üyelerine sonsuz teşekkür ederim” dedi. Kulüp antrenörü Burçin Güven daha sonra Gönenç’e kulüp tişörtü hediye etti.

Bergama’nın önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Çocuklarımız bizim her zaman önceliğimiz oldu. Onların sağlıklı koşullarda spor yapabilmesi ve gelişimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği vermeliyiz. Taekwondo takımı daha önce birçok başarıya imza atarak biz Bergamalılara büyük gurur yaşatmıştı. Daha birçok başarıya imza atacaklarını ve bu başarılarını madalyalarla taçlandıracaklarını biliyorum. Bugün sertifika alarak bir üst kuşağa geçen ve aileleri ile birlikte heyecan ve gurur yaşayan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi