Arkasspor, Ziraat Bankası, Afyon Belediye Yüntaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da katılacağı turnuvada ilk kez taraftarıyla buluşacak.

Altyapıya yaptığı yatırımın meyvelerini toplayan mavi-beyazlılar yeni sezonda Mustafa Koç, Hakkı Çapkınoğlu, Yiğit Gülmezoğlu, Gökhan Gökgöz, Muzaffer Yönet, Çağatay Durmaz, Caner Ergül ve Yiğit Onaylı'yı oynatarak iskeletini yine kendi gençlerinden oluşturacak.

Uzun yıllardır Arkasspor'da forma giyerek kaptanlık görevini üstlenen Brezilyalı smaçör Joao Paulo Bravo, yeni sezonda da takımın en büyük kozlarından biri olacak. Yine geçen sezon kadroda yer alan ve Brezilya Milli Takımı'yla 2016 Rio Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan smaçör Mauricio Borges'in de sözleşmesi devam ediyor.

Arkasspor, transfer döneminde Kübalı pasör çaprazı Michael Sanchez Bozhulev ve Kanadalı pasör Tyler James Sanders'le anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Antrenör Glenn Hoag yönetiminde 7'nci sezonunu girmeye hazırlanan Arkasspor, yeni dönemde hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi