Spor Toto 1.Lig’te geride kalan 20 maç sonunda 8. sırada yer alan ve Play-off için iddiasını güçlü bir şekilde sürdüren Altınordu’ya, bir destek de İzmir iş dünyasının temsilcilerinden geldi. İZTOMÜD üyesi işadamları, Play-off yolunda büyük önem taşıyan Balıkesirspor mücadelesini tribünlerden izleyerek kırmızı lacivertlilere desteğini gösterdi. Bornova Doğanlar Stadı’nda oynanan ve Altınordu’nun 2-1 kazandığı mücadelede, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da işadamlarıyla birlikte tribünlerdeki yerini aldı.

Altınordu’nun tüm Türkiye’ye örnek bir takım olduğunu belirten İZTOMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, “Kadrosunda tamamen Türk gençlerini bulunduran ve 20.7 yaş ortalamasıyla oynayan Altınordu takımını desteklemek tüm İzmirlilerin boynunun borcudur. Altınordu yıllardır ortaya koyduğu ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ felsefesiyle yalnızca yetenekli oyuncular değil, ülkemize faydalı bireyler yetiştiriyor. Bugün Türk gençlerle İzmir’imizi en iyi şekilde temsil eden ve Play-offlara kalarak Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Altınordu’ya desteğimizi göstermenin en iyi yolu tribünlerde yerimizi alarak onları yalnız bırakmamak olur diye düşündük. Altınordu’ya Süper Lig yakışır. Göztepe’nin geçtiğimiz sezon İzmir’e yaşattığı büyük mutluluğu inanıyoruz ki bu sezon da Altınordu bizlere yaşatacaktır” dedi.

Etkinliğin sponsorlarına da teşekkür eden Aşçıoğlu, “Başta ev sahibi olarak bizleri ağırlayan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere, bu kıymetli organizasyonda emeği geçen dernek üyelerimiz Coşkun Altın, Veysel Murat, Ali Osman Öğmen ve Selami Özpoyraz’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi