Kırmızı lacivertli ekibin cumartesi günü Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'e 1-0 yenildiği özel maçta aldığı darbe nedeniyle sağ dizinde kemik iliği ödemi tespit edilen deneyimli golcünün 3 gündür dinlendirildiği belirtildi. Yarın takımla çalışmalara başlayacak Üstün'ün durumunun belirsiz olduğunu söyleyen Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "İdmandaki durumuna göre kararımızı vereceğiz. Önceliğimiz sağlık" dedi.

Ligde cumartesi günü zirve yarışındaki rakiplerinden Boluspor'a konuk olmaya hazırlanan Altınordu'da Üstün'ün görev alamaması halinde İzmir ekibinin ileri uçtaki gol umudu son 4 müsabakada yedek soyunan santrfor Göksu olacak. Ligde ilk 10 hafta sonunda Üstün 401 dakikada 3 kez rakip fileleri sarsarken, Göksu ise 548 dakikada 2 gol kaydetti.

Boluspor karşısında yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini ifade eden Sedat Gündoğdu, "Rakibimiz kendi sahasındaki 5 maçın 4'ünü kazanmış, sadece 1 kez kaybetmiş. Ancak kimseden çekinmiyoruz. Galibiyet arayacağız" diye konuştu.

ÇAĞLAR, GENÇLERE DESTEK OLDU

Altınordu'dan Alman 1'inci Ligi ekibi Freiburg’a transfer olan Çağlar Söyüncü, bir dizi hazırlık maçı oynamak için Almanya’ya giden U15 ve U17 takımı oyuncularına sürpriz bir ziyaret yaptı. Basel karşılaşması öncesinde 2 takımın kamp yaptığı otele gelen genç savunmacı, futbolcularla görüşüp, idari ve teknik ekiple hasret giderdi.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Çağlar, "Bugün Alman 1'inci Ligi'nde oynuyorsam, bunu Altınordu’da çok çalışmama, inanmaya ve disiplinime borçluyum. Sizler de benimle aynı yolda yürüyorsunuz. Şunu hiç unutmayın, iyi insan ve iyi vatandaş olmadan iyi futbolcu olamazsınız" dedi.

Editör: Haber Merkezi