PTT 1'inci Ligi'nde deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yendikten sonra Boluspor maçına odaklanan Altınordu'da stoperler Çağlar Söyüncü ve Yusuf Abdioğlu, bu sezon defanstaki başarılarının yanı sıra hücuma katkılarıyla da tam not aldılar.


Savunmanın vazgeçilmez ikilisi, Altınordu'nun en az gol yiyen bir takım olmasında önemli rol üstlenirken attıkları 2'şer golle de alkış topladılar. Kırmızı lacivertli takımda santrfor Murat Yılmaz 3, Göksu Türkdoğan 2 kez rakip fileleri sarsarken iki stoperin golcüleri yakalaması dikkatlerden kaçmadı.

Berabere biten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor maçlarında uzatma dakikalarında birer gol kaydeden Çağlar Söyüncü ile Altınordu'nun galip geldiği Karşıyaka ve Samsunspor randevularında fileleri sarsan Yusuf Abdioğlu, toplanan 8 puanda aslan payını aldılar.

Yusuf'un son 2 müsabakada duran toplardan 2 gol kaydettiğini hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Antrenmanda çalıştıklarımızı maçlarda skora yansıtmaya başladık. Stoperlerimiz hem savunmada, hem de hücumda etkili. Bu özelliklerini daha da geliştireceklerine inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Editör: Haber Merkezi