Altınordu, gözünü ilk 6'ya dikti. Deplasmanlarda beklenen sonuçları alamamasına rağmen iç sahada giderek yükselen bir başarı grafiği çizen kırmızı lacivertli ekip, İzmir'deki Giresunspor ve Bandırmaspor beraberliklerinin ardından Yeni Malatyaspor ve Mersin İdmanyurdu galibiyetleri ile çıkışa geçti.

Her geçen gün iyiye gittiklerini söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu "Doğruları yaptığımız sürece kaybetmeyiz. İlerleyen haftalarda mutlaka play off ya da ilk iki yarışının içinde olacağız" diye konuştu.

Savunmanın da toparlandığını dile getiren Eroğlu, "Geçen haftalara göre rakibe çok az pozisyon verdik, biri gol oldu. 3-1'lik galibiyetle büyük moral bulduk. Rakiplerimizin kaliteli yabancıları var. O yüzden dikkatli ve mücadeleci bir oyun sergilemeliyiz. Bu lig hata affetmez" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sakatlığını atlatarak görev almaya başlayan Altınordu'nun önemli gol silahlarından Erdoğan Yeşilyurt 14 maç sonra ağları havalandırmayı başardı. Son olarak geçen sezon 9 Nisan 2016'da deplasmanda deplasmanda oynanan Denizlispor müsabakasında gol sevinci yaşayan genç oyuncu Mersin maçıyla orucunu bozdu.

Editör: Haber Merkezi