Altınordu'da sarı kart cezalısı stoper Çağlar'ın yokluğunda haftalar sonra Sinan savunmada ilk 11'de görev alacak. 1.97'lik dev stoperi Vartaş Elazığspor ve Adanaspor karşısında son dakikalarda santrfor olarak sahaya süren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 26 yaşındaki futbolcuyu bu kez  defansın göbeğinde oynatacak.

Bu sezon sadece Vartaş Elazığspor deplasmanında gol sevinci yaşayan Sinan, daha önce formasını giydiği Bayrampaşa ve Galatasaray altyapısında da zaman zaman forvette oynadığı belirterek, "Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Hocam şans verirse Göztepe derbisinde de elimden geleni yapacağım. Takım olarak çıkış yakalamak istiyoruz. Bu haftadan itibaren seri galibiyetler almayı hedefliyoruz" dedi. En son 0-0 biten Adana Demirspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Sinan, 9 maç sonra 11'e dönecek. İzmir ekibinde 4. sezonunu geçiren Sinan'ın toplamda 9 golü bulunuyor.

GÖZTEPE'YE SİTEM
Göztepe yönetiminin, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak derbide Altınordu taraftarına kale arkası tribününü ayırması, kırmızı lacivertlilerin tepkisine neden oldu. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmada Göztepe taraftarına açık tribünü tahsis ettiklerini hatırlatan Altınordulular, "Bize deplasman havası yaşatmak istiyorlar. Gerçekten üzüntülüyüz. Onlara derbiye yakışmayacak bir harekette bulunduklarını söyledik. Yine de kararlarına saygı duyuyoruz" şeklinde konuştular. Bu arada Göztepe yönetimi zorlu karşılaşmanın bilet fiyatlarını kapalı tribün 15, açık ve kale arkası 5 TL olarak belirledi.

Editör: Haber Merkezi