Pendikspor ve Sancaktepe altyapısında forma giydikten sonra Beylerbeyispor'da bu sezon ilk profesyonel deneyimini yaşayan 18 yaşındaki eldivenle Beşiktaş'ın ilgilendiği ifade ediliyor. Eski milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu olan Utku, U19 ve U20 milli takımında da görev aldı.

2015-16'da rakip takımların kullandığı 9 penaltıdan 8'ini kurtararak tüm dikkatleri üzerine çeken kaleci Utku için İstanbul ekibinin bonservis ücreti istediği bildirildi. Altınordulu yönetim, "Utku üst liglere giderse forma şansı bulamaz. Altınordu onun için doğru adres olur" yorumu yaptığı ifade edildi. Altınordu por'dan 21 yaşındaki kaleci Murat Hocaoğlu'nu da gündeminde tuttuğu kaydedildi.

MANİSASPOR'LA BERKAY KAVGASI

Altınordu'da transfer görüşmelerini yapan Genel Kaptan Sedat Gündoğdu ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesi biten futbolcuları Berkay'a yüksek teklif sunan Manisaspor yönetimine tepki gösterdiği öğrenildi. Berkay'a 400 bin TL peşin olmak üzere 600 TL teklif etti. Altınordu'nun Berkay'a 350 bin TL önerdiği belirtildi. Altınordu'nun Berkay'a, Bizde paranı alırsın, orada meçhul" telkininde bulunduğu da iddia edildi. Öte yandan Altınordu'nun hafta içinde orta saha, kanat ve forvete birer takviye yapabileceği bildirildi.

 

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi