Geride kalan 4 haftada Giresunspor, Bandırmaspor ve Adanaspor'la berabere kalıp Göztepe'ye yenilen kırmızı lacivertliler, Yeni Malatyaspor zaferiyle beyaz bir sayfa açtı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, galibiyetin çok değerli olduğunu belirtti, "Liderin 10 puana sahip olduğu ligde 5 maçta 6 puana ulaştık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Rakibe ilk yarıda pozisyon şansı tanımadık. İkinci devrede oyun dengelense de kazanmayı başardık" diye konuştu.

 "Artık kimliğimizi sahaya yansıtıyoruz" diyen Hüseyin Eroğlu, "3 sezondur bu ligde şartlar ne olursa olsun iyi futbol oynamaya çalışan bir yapımız var. Bu sezon ilk 3 haftada istediklerimizi yapamadık. Ancak özellikle geçen haftaki Adana Demirspor karşılaşmasında çıkışa geçeceğimizin sinyallerini verdik. Yeni Malatyaspor müsabakasıyla da her şeyi yeniden kazandık" ifadesini kullandı.

Öte yandan Altınordu'nun pazartesi kabusu, Yeni Malatyaspor maçıyla son buldu. İzmir temsilcisi geçen sezon pazartesi günü oynadığı 6 müsabakayı da kazanamamış, bu karşılaşmalarda 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almıştı.

Editör: Haber Merkezi