TFF 1'inci Lig takımlarından Altınordu'nun sezon başında aldığı başarısız sonuçlara tepki gösterip, transfer yoluyla takıma dahil olan futbolcuları devre arasında göndereceğini ve ikinci yarıda tümüyle altyapıdan yetişen oyunculardan kurulu bir kadroyla yola devam edeceğini açıklayan Başkan Seyit Mehmet Özkan, beklenen operasyonu başlattı. 

Dün golcü Göksu Türkdoğan ve stoper Ozan Tahtaişleyen'e kendilerine kulüp bulmalarını bildiren yönetimin, ilk yarı sonuna kadar 6-7 oyuncuyla daha yolları ayıracağı öğrenildi.

Gönderilecek isimler arasında Muhammed Emel, Emre Kara ve Kenan Karışık'ın da yer aldığı, ayrılacak futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarını kolaylaştırmak için operasyonun ilk yarı bitmeden tamamlanacağı belirtildi.

Bu sezon başında transfer edilen oyuncuların tümünün gönderilmesi beklenirken, geçmiş sezonlarda dışarıdan gelenlerin durumları henüz netlik kazanmadı. Teknik heyetin, transfer yoluyla gelmelerine karşın kulüple özdeşleşen bazı isimlerin takımda kalması için yönetimle görüştüğü bildirildi

ERCE'DEN İYİ HABER

TFF 1'inci Lig'de pazar günü Atatürk Stadı'nda Manisaspor'la oynayacağı karşılaşma öncesi galibiyet hesapları yapan Altınordu'da kaleci Erce'nin iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kırmızı lacivertlilerin, deplasmanda Şanlıurfaspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yedek soyunan 22 yaşındaki file bekçisinin bu hafta ilk 11'deki yerini alabileceği açıklandı.

Hafif sakatlığı bulunan sol bek Yusuf Acer de takımla çalışmalara başlarken, stoper Yusuf Abdioğlu'nun cezasının sona erdiği Altınordu'da eksik kalmadı.

Editör: Haber Merkezi