2011-12'de 2'nci Lig'de Adana Demirspor'da, geçen sezon ise 3'üncü Lig'de Erzurumspor'da kupayı kaldırdığını belirten 29 yaşındaki Emre, "5-6 haftalık sıkıntılı bir dönem yaşadık ancak Ümit Turmuş'un göreve gelmesiyle toparlandık. Sistem ve oyun karakterimiz oturdu. Gençlerle birlik ve beraberlik içindeyiz. Özlenen şampiyonluk için buradayız" dedi.

Avustralya Sidney doğumlu olan Emre, 9 yaşında Türkiye gelip futbola Bakırköyspor'da başladığını ifade ederken şunları söyledi: "Sarıyer, Akhisar Belediyespor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Erzurumspor'un ardından büyük bir camia olduğu için Altay'a geldim. Avustralya'da doğmam nedeniyle gol sevinçlerimi kanguru dansı yaparak yaşıyorum. Genelde hava toplarında etkiliyim, toplam 20 golümün 12'sini kafa ile attım. Önceki kulüplerimde stres kırığı ve pubis sakatlıkları atlattım. Saçlarımı beyaza boyamamın özel bir nedeni yok."

ANTRENÖRLERE ÖDEME

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, altyapıda görev alan 9 antrenörün geçen sezondan kalan alacakları ile bu sezonki 4 aylık maaşlarını ödediklerini, ayrıca antrenör maaşlarındaki belirsizliğin de sona erdiğini söyledi. Daha önce Altınordu, Bucaspor ve Karşıyaka altyapılarında çalışan Levent Bayraktar'ı altyapı sorumlusu olarak göreve getireceklerini belirten Töraydın, "Spor okulları için bir direktör belirleyip, Alsancak, Hatay, Bornova gibi semtlerdeki etkinliğimizi artıracağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi