Altyapısından yetiştiği siyah beyazlı kulüpte 12 yıl futbolcu olarak hizmet veren, 2010-2011 sezonunda ise TFF 1'inci Lig'de teknik direktör Ercan Ertemçöz'ün ekibinde yer alan 41 yaşındaki Biçer, 2011 yılında doğan büyük oğlunun ismini Altay koydu.

Meral, Cüneyt Biçer çifti, ikinci oğullarının adını ise Altuğ koydu.

2005-06'da Ercan Ertemçöz'ün yardımcısı olarak Pazarspor'da antrenörlüğe başlayan Cüneyt Biçer, bir yıl Bucaspor altyapısında görev aldıktan sonra tekrar Ertemçöz'le birlikte Muğlaspor'da, Mesut Toros'la birlikte Ulucakspor'da çalıştı. 2009-10'da altyapı koordinatörü olarak gittiği Azerbaycan ekibi FC Bakü'de Bülent Korkmaz'ın ayrılması üzerine teknik direktörlüğe getirilen Biçer, takımı ligde ikinci, kupa şampiyon yaptı. Çankırıspor ve Balçovaspor'u da çalıştıran Cüneyt Biçer, geçen sezon şubat ayında başlayan Nazilli'deki görevinden üç hafta önce ayrıldı.

SİYAH BEYAZ SEVDALISI

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 2010-11'de Altay'da yardımcı antrenör olarak görev aldığı dönemde verdiği bir röportajda, "Bizler gerçek Altaylılarız. Ben altyapılardan itibaren Altay forması giydim. Mazhar Zorlu Tesisleri'nin toprak sahasında da, Alsancak Stadı'na da oynadım. Elimizde, sırtımızda çantalarla her neredeysek oraya koştuk. Üzerimize Altay formasını giyip sahaya çıktığımızda o heyecanın ne olduğunu çok iyi biliriz. Altaylı olmak bambaşka bir şeydir ve bunun bilincindeyiz. Altay'ın yerini ve nerede olması gerektiğini bilen insanlarız" şeklinde konuşmuştu.

EKMEKÇİOĞLU: GÜVENİYORUZ

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, takıma yeni bir heyecan getirmek için Teknik Direktör Cüneyt Biçer'le anlaştıklarını belirterek, "Cüneyt Biçer, hırslı, genç ve başarıya aç bir teknik adam. Balçovaspor'da görev yaptığım dönemde birlikte çalışmadım ancak kendisine güveniyorum. Ortak hedefleri paylaşıyoruz. Aynı zamanda gerçek bir Altaylı olması da önemli avantaj. Kulübü yakından tanıyor. Başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu. 

SAKATLARDAN KÖTÜ HABER

Altay'da, Kocaelispor deplasmanında sakatlanan stoperler Gökhan ve Erhan'dan kötü haber geldi. Kulüp Doktoru Abdülaziz Türksoylu, sol diz iç yan bağlarında yırtık çıkan Gökhan'ın 4-5 hafta forma giyemeyeceğini, uyluk kasında zorlama meydana gelen Erhan'ın ise 3 hafta takımdan ayrı kalacağını açıkladı.

Siyah beyazlılarda tedavileri süren sağ bek Necdet ve orta saha oyuncusu Ferdi ile cezalı ön libero Emre de pazar günü İzmir'de oynanacak Kartalspor maçında kadroda yer almayacak.

Editör: Haber Merkezi