Geçen sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig'de mücadele eden ve 12 yıl sonra yuvaya dönen İbrahim Akın hem özel çalıştığını hem de takımla idmanlara çıktığını söyleyen Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "İbrahim'i bu hafta da kadroya almayacağız. Gelecek hafta İzmir'de oynayacağımız Tekirdağspor maçında kendisine az da olsa süre vermeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncunun fiziksel eksiklerini hızla kapattığını dile getiren Sabuncu, "Çabuk toparladı, durumu iyiye gidiyor. Gelecek hafta 10, 15 ya da 20 dakika oynayabilir. Ben asla popilist yaklaşımda olmam, hazır olmadan sahaya sürmem. Sporcu sağlığı herşeyden önde gelir" dedi.

Gölcükspor'u iyi analiz ettiklerini belirten genç teknik adam, İzmir'e puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydetti. Kızılcabölükspor'la oynanan kupa maçında sakatlanan Hayrullah ve kaleci Aydın'ın durumlarının ciddi olmadığı Altay'da cezalı Serkan ile milli takımdan yorgun dönen Muhammet bu hafta yok.

UMUT KÖROĞLU'NDAN DEPLASMAN JESTİ

Altay'da bu sezon hedef şampiyonluk olarak belirlenirken, camiada da hareketlilik başladı. Siyah beyazlılarda daha önce profesyonel şube sorumlusu olarak görev alan Umut Köroğlu'nun, 4'üncü haftadaki Ankara Demirspor deplasmanının masraflarını üstlendiği öğrenildi. Köroğlu'nun aynı zamanda Atatürk Stadı'ndaki kulübe ait iki panoya reklam verdiği belirtildi. Yönetimin camianın diğer önemli isimlerinden de birlik beraberlik mesajı verilmesi için jest beklediği kaydedildi. Altay Sosyal Dayanışma Derneği de daha önce bazı deplasman masraflarını karşılama sözü vermişti.

Editör: Haber Merkezi