3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun 12'nci haftasında deplasmanda Kocaelispor'a 5-3 yenilerek Play-Off hattından düşen Altay'da yönetimin Teknik Direktör Ümit Turmuş ile yolları ayırma kararı aldığı, yerine, son olarak bu sezon Nazilli Belediyespor'u çalıştıran Cüneyt Biçer'i getireceği öğrenildi.

Serdar Sabuncu ve Özgür Doğramacı'dan sonra siyah-beyazlı ekibin bu sezonki üçüncü teknik patronu olan Ümit Turmuş, 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Yönetimin, Turmuş ile yolları resmen ayırmasının ardından Biçer'i İzmir'e davet edeceği belirtildi.

Daha önce Altay'da Ercan Ertemçöz'ün yardımcılığını yapan Cüneyt Biçer, Nazilli'nin yanı sıra Çankırıspor, Balçova Yaşamspor ve Azerbaycan'da FC Bakü takımında çalışmıştı.

HASAR BÜYÜK

Son 3 maçından 2 mağlubiyet, 1 yenilgi ile ayrılan siyah beyazlılarda yaşanan sakatlıklar da teknik heyetin keyfini kaçırdı. 

Tedavileri süren sağ bek Necdet ve orta saha oyuncusu Ferdi'nin forma giyemediği Kocaeli deplasmanında stoperler Erhan ve Gökhan sakatlanırken, ön libero Emre cezalı duruma düştü. Erhan'ın adalesinde, Gökhan'ın ise iç yan bağlarında yırtık ihtimali olduğu belirtildi. İki futbolcunun net durumu çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

Altay'da özellikle uzak mesafeden yediği 2'nci goldeki hatası nedeniyle kaleci Süleyman tepki çekti. Yönetimin üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolculara para cezası verebileceği idda edildi. 

Altay'ın bu sezonki üçüncü teknik direktörü olan Ümit Turmuş da alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu. Göreve 8'inci haftadaki 1-1 sona eren Manavgatspor deplasmanında başlayan Turmuş'un Altay'ı, sadece Kütahyaspor karşısında 1-0'lık galibiyet elde ederken, Karacabey Birlikspor'a 2-1, Kocaelispor 5-3 kaybedip, Bayburt Grup Özel idare ile 1-1 berabere kaldı.

Editör: Haber Merkezi