Altay'da yine ön liberoda görev yapan Atakan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Cüneyt Biçer'in alternatif arayışında olduğu belirtildi. Siyah beyazlılarda tedavileri süren kaleci Süleyman, Furkan, Ferdi, Gökhan ve Erhan da kadroda yer almayacak.

Üst üste aldıkları 3 galibiyetin anlam kazanması için Beylerbeyi'ni de yenmeleri gerektiğini belirten Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Rehavete kapılmamalıyız" diye konuştu. Müsabakanın oynanacağı stadın bugün belli olduğunu belirten Töraydın, "TFF, Sultanbeyli Sahası'nı geç de olsa açıkladı. Zeminin sentetik çim olması bizim için dezavantaj, ancak bahane üretmeyeceğiz. Cüneyt hocamız göreve geldiğinde son 6 maçta 14 puan hedefi koymuştuk, 11'ini topladık. Kazanarak devre arasına 30 puanla girmek istiyoruz. Eksiklerimiz var ancak sistemi oturttuk, kimin oynayacağı önemli değil" ifadesini kullandı.

İNCİTALTI'NDA MORAL DEPOLANDI

Altay yönetimi, futbolcular ve teknik heyet, dün akşam yemeğinde camianın önemli isimlerinden Menderes Özcan, Volkan Yaşa, Mustafa Sürücü, Namık Marmara ve Mustafa Özkaynak’ın konuğu oldu. Siyah beyazlılarda Başkan Özgür Ekmekçioğlu, taraftar ve camianın desteğinin kendileri için en büyük itici güç olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi