SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımı Altay'ın kalecisi Burak Cengiz, son haftalardaki performansıyla dikkati çekiyor.

İlk yarıda grubun en çok gol yiyen takımlarından biri olan siyah -beyazlılarda zaman zaman hatalı goller nedeniyle taraftarlardan eleştiri alan deneyimli eldiven, son 3 maçta kalesini gole kapattı. Son olarak Birlik Nakliyat Düzyurtspor karşılaşmasının 62'nci dakikasında topu ağlarında gören kaptan Burak; sırasıyla Arsinspor, Silivrispor ve deplasmanda Maltepespor randevularında rakip forvetlere geçit vermedi.

Tecrübeli file bekçisinin form durumunun sevindirici olduğunu dile getiren teknik direktör Serdar Sabuncu, "Kaptanımız kalesini gole kapattı. Performansıyla herkese güven veriyor. Takım savunmasını da artık daha iyi yapıyoruz. Acemiliği üzerimizden atıp tecrübe kazandık. Bireysel hatalara yer vermiyoruz" diye konuştu.

Oynamadan geçirecekleri haftayı hazırlık maçı yaparak değerlendirmeyi planladıklarını söyleyen Serdar Sabuncu, antrenmanlara perşembe günü başlayacaklarını belirtti. İzmir ekibinde tedavisi süren Halil ile cezalı Orhan dışında eksik yok.

 

Editör: Haber Merkezi