Buca İlçe Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak randevuyu Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Müsabakanın biletleri 20 TL'den satılacak. Siyah beyazlılarda antrenman eksiği olan İbrahim Akın, Hayrullah Çelik ve Orhun Öztürk'un yanı sıra U19 Milli Takımı'nda bulunan Muhammet Özvardar kadroda yer almayacak.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren teknik direktör Serdar Sabuncu, sıcak havanın her iki takımı da olumsuz etkileyeceğini vurgularken şunları söyledi: "Tüm konsantrasyonumuzla 24Erzincanspor maçına odaklandık. Sahaya çıkıp elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Geçen sezonun ilk haftasında olduğu gibi yine çok heyecanlıyım. Kazanarak taraftarımıza bayram havası yaşatmak istiyoruz. Sezonun ilk karşılaşması bizim için çok önemli. Buca İlçe Stadı'nda yeni bir zafere daha imza atmayı hedefliyoruz."

İBRAHİM AKIN'A ÖZEL ÇALIŞMA

Altay'ın transferdeki son bombası İbrahim Akın, Buca İlçe Stadı'nda siyah beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. İdmanın motivasyon artırıcı, eğlenceli hareketlerden oluşan ilk bölümünde arkadaşlarıyla birlikte çalışan ve son derece neşeli olduğu gözlenen tecrübeli futbolcu, daha sonra takımdan ayrı düz koşu ve denge çalışması yaptı. 

İbrahim Akın'ın henüz hazır olmadığını ifade eden teknik direktör Serdar Sabuncu, "Yaklaşık 1 aydır kendisi özel idman yapmış. Bu hafta kadroda yer almayacak. Özel programını hazırladık. Gelecek haftaki Gölcükspor deplasmanı öncesi durumuna bakacağız. Takıma katılması uzun sürmez" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi