Spor Toto 3'üncü lig 1'inci grup ekiplerinden Altay'da büyük umutlarla transfer edilen gurbetçi orta saha oyuncusu Serhat Kot ligde ilk 2 haftada forma şansı yakalayamadı.

Ligde siyah beyazlıların evinde 2-0 galip geldiği 24Erzinsporspor randevusu öncesi midesinden rahatsızlanan genç futbolcu son anda kadrodan çıkarılmıştı. Bu karşılaşmanın ardından hafta içi Kızılcabölükspor'la oynanan kupa maçında Serhat, ilk 11'de şans bulup 60 dakikada sahada kaldı. 19 yaşındaki oyuncu son olarak ligde 6-0'lık Gölcükspor deplasmanında 18'de yer almadı. Serhat, geçen hafta bayram tatili nedeniyle Almanya'ya gidip, bu hafta takıma döndü.

Serhat'la 3 yıllık anlaşma yaptıklarını dile getiren Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Almanya'dan gelen oyuncumuz bu ligi yeterince tanımıyor. Türkiye'de özellikle 3'üncü Lig'de sert futbol oynanıyor. Bu oyun formatına alışması lazım. Sabırlı olmalıyız. İdmanlarda çok iyi çalışıyor, arkadaşlarıyla da arası iyi. Adaptasyon sorununu atlatması gerekiyor. Süratli, çabuk düşünen ve uygulayan, iyi şut atan, teknik kapasitesi yüksek genç bir futbolcu. Serhat'la uzun soluklu planlarımız var. Yavaş yavaş faydalı olacaktır" dedi.

Editör: Haber Merkezi