Gelecek hafta zirve yarışı veren Çorum Belediyespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek siyah beyazlılar, rakibin bu haftaki Kartalspor randevusunu tribünde takip edecek. Altay, Çorum sınavının ardından İzmir'de konuk edeceği Kızılcabölükspor'un hafta sonu deplasmandaki Kocaelispor müsabakasını da izleyecek.

Teknik direktör Cüneyt Biçer, yardımcılarının vereceği rapora göre iki kritik randevuda uygulayacağı taktikleri belirleyecek.

Devre arasına kadar kalan 5 maçı ayrı ayrı değerlendireceklerini dile getiren Cüneyt Biçer, "Ben puan hesabı yapmayı sevmiyorum. Her karşılaşma bizim için çok önemli. Maç maç düşüneceğiz. Futbol kağıt üzerinde kazanılmıyor. Bunu son olarak 90+5. dakikada gol yediğimiz Kartalspor karşılaşmasında gördük. Play-Off'un içinde yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

ALTYAPI AĞI GENİŞLİYOR

Altay'da spor okulları sayısının artırılması için düğmeye basılırken siyah beyazlıların İzmir dışına da el atacağı açıklandı. Altyapı Sorumlusu Levent Bayraktar ve Spor Okulları Koordinatörü Görkem Güngör; Gaziemir, Narlıdere, Bornova, Osmangazi, Buca, Karşıyaka, Hatay, Altındağ, Çamdibi, Levent gibi semtlerde faaliyette olduklarını, Torbalı, Kemalpaşa ve Menderes'in yanı sıra Turgutlu, Manisa ve Bursa gibi merkezlerde de futbol eğitimi vereceklerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi