Ligin ilk haftasında 24 Erzincanspor'u Buca İlçe Stadı'nda ağırlayan siyah beyazlılar ardından bu stadın zemini bakıma alındığı için Tekirdağspor'la Yeni Buca Stadı'nda karşılaştı. Altay, Cizrespor'la yapılan son iç saha mücadelesini ise Buca İlçe Stadındaki çalışmalar bitmesine rağmen İzmir Emniyeti'nin güvenlik konusundaki talebi nedeniyle Atatürk Stadı'nda oynamak durumunda kaldı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanan Altay, stat stat gezdiği iç sahada ise yalnız ilk hafta 24Erzincanspor'u 2-0 mağlup etti. Altay, son iki iç saha sınavında Tekirdağspor'la 1-1, Cizrespor'la da 0-0 berabere kalarak evinde altın değerinde 4 puan kaybetti. Grupta Erzin Belediyespor'la çarşamba günü deplasmanda oynayacak siyah beyazlılar, pazar günü Van Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte yeniden Buca İlçe Stadı'na dönecek. Altay, sezonun kalan iç saha maçlarını yine Buca'da oynayacak.

TÖRAYDIN'DAN DOĞRAMACI ÇIKIŞI

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, taraftarların son Cizrespor maçında istifaya davet ettikleri teknik sorumlu Özgür Doğramacı'nın durumunu önümüzdeki günlerde değerlendireceklerini söyledi.

Serdar Sabuncu ile yolları ayırdıkları dönemde önlerinde üst üste zorlu 4 maç olduğunu hatırlatan Töraydın, "Bu dönemde takımı tanımayan birini göreve getirmek işi daha da zorlaştıracaktı. Sonuçta halen namağlup lideriz. Değerlendirmeyi gidişata göre önümüzdeki dönemde yapabiliriz. Şu an tablo kötü değil. Biz göreve gelirken 1 artı 3 yıllık bir program yaptık. İlk hedef olarak da bu sezon 3'üncü Lig'den kurtulmayı seçtik.

Ne yaptığımızı biliyoruz. Ayrıca Serdar Sabuncu'nun gidişi de kamuoyuna yansıdığı gibi değil" dedi.

Editör: Haber Merkezi