Spor toto 3. lig 1. grupta çarşamba mesaisinde Erzin Belediyespor'a deplasmanda son iki dakikada yediği gollerle 2-1 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini tadan Altay'da teknik sorumlu Özgür Doğramacı ile yollar ayrıldı.

3. haftada iç sahada alınan Tekirdağspor beraberliğinin ardından Serdar Sabuncu'nun görevine son verip camiadan gelen tüm tepkilere rağmen takımı Doğramacı'ya emanet eden yönetim, 3 maçta 5 puan kaybedilmesi üzerine değişiklik kararı aldı.

Yönetimden yapılan açıklamada, "Altay'ın büyüklüğünü idrak eden, kalitesi tartışılamayacak mevcut kadromuzu en iyi şekilde yönlendirecek bir isim arayışındayız. Aceleci davranmayacağız. Ancak en kısa sürede birikim ve tecrübesiyle şampiyonluk hedefine uygun bir teknik adamla el sıkışacağız" ifadelerine yer verildi. Adaylar arasında Adnan Özbağcı, Mesut Toros ve Reha Erginer'in ismi geçerken, yönetimin Reha Kapsal'a da teklif götüreceği öğrenildi.

Altay'da Özgür Doğramacı ile yolları ayıran yönetim teknik adam arayışına başlarken, adaylar arasında ilk sıra yer alan Turgut Uçar, Yöneticilerin görüşme yapmak üzere telefonla kulübe davet ettiği tecrübeli teknik adamın şiddetli soğuk algınlığı nedeniyle 5 gündür hastanede yattığı ve tedavisi uzun sürebileceği için şu aşamada görev kabul etmesinin mümkün olmadığı öğrenildi.

Durumu şanssızlık olarak niteleyen Turgut Uçar, "Kulübüme yararlı olabileceğime inandığım bir süreçte rahatsızlığım görev almama engel oldu. Sağlık her şeyden önce gelir. Yönetime teşekkür eder, yeni gelecek meslektaşıma başarılar dilerim" dedi. 

Editör: Haber Merkezi