Altay Spor Kulübü Başkanı  Özgür Ekmekçioğlu, Erhan Çelenk’in memleketi Akçaabat’ta öğrenim gördüğü ilkokulu Dörtyol İlköğretim Okulu ile Çelenk’in futbolcu arkadaşı Harun Topaloğlu’nun öğretmenlik yaptığı Çayırbağı İmam Hatip Ortaokulu’na, tecrübeli oyuncu ile birlikte 1.914 adet spor malzemesi desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

“SORUMLULUK HAREKETİ İLE ÜLKE GENELİNE YAYACAĞIZ”

Başkan  Özgür Ekmekçioğlu, Erhan Çelenk’i Beşiktaş maçı öncesinde ödüllendireceklerini de vurgulayarak, “Şu aşamada konuyla ilgili bir ödül sistemi belirliyoruz. Kulübümüz genelinde Fair-Play’i destekleyip bunu bir sosyal sorumluluk hareketi ile ülke geneline yayacağız” ifadelerini kullandı.

“SÖYLENEN SÖZ, TÜM GÜZELLİĞİYLE ORTAYA ÇIKIYOR”

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener başta olmak her kesimden tebrik telefonları aldıklarını vurgulayarak, “Türk futbolunda her dönem centilmenlik ve saygınlığı temsil eden bir kulüp olarak Erhan Çelenk’in davranışı bizi gururlandırdı. Yaşanan, olması ve yapılması gereken bir hareket olmasına rağmen, unuttuğumuz değerleri hatırlatması açısından da çok önemli. Futbolu güzel kılan, kupa ve şampiyonluklar değil, işte bu davranışlar. Çocuklarımıza saygı, sevgi ve centilmenlikle örnek olmalıyız. Erhan’ın ilkokul öğretmeni Cevdet Uzunali hocamıza ve ailesine böylesine karakterli bir insan yetiştirdiği için teşekkür ederiz. Öğretmenlerin hayatımızdaki yeri işte böylesine önemli. Söylenen bir söz, gün geliyor ve tüm güzelliğiyle ortaya çıkıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi