İZ GAZETE - Altay Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre Mustafa Denizli gelecek sezon da takımın başında yer alacak. Sezonun bitişi ve Süper Lig sevincinin ardından Denizli’nin takımda kalıp kalmayacağı uzun süre soru işareti olarak kalmış tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte anlaşma için bekleyen tarafın kendisi olduğunu açıklamıştı.

Altay’da yönetim tarafından yapılan açıklama şöyle;

Büyük Mustafa Evinde Kaldı

18 yıl aradan sonra Süper Lig’e döndüğümüz Play-off finali sonrasında teknik direktörümüz Sn. Mustafa Denizli ile başlayan görüşmelerimiz, Süper Lig’de izleyeceğimiz yolun belirlenmesi için kesintisiz olarak bugüne kadar sürmüştür.

Mustafa Hocamızın yeni sezonda kadromuza katılmasını istediği oyuncular ile temaslarımız olumlu şekilde sürmekte olup transfer görüşmelerinde birçoğu için son aşamaya gelinmiştir.

Süper Lig hedefimize ulaşmamızda büyük pay sahibi olan Sn. Denizli resmi sözleşmesini bu hafta içi düzenlenecek törenle imzalayacaktır. Profesyonel futbol takımımız ise çalışmalarını bugünden itibaren Mustafa Hocamızın nezaretinde sürdürecektir.

Spor kamuoyu ve camiamıza saygılarımızla…

Editör: Haber Merkezi