Altay, Buca İlçe Stadı'nın zemini bakıma alındığı için rakibini Buca Arena'da misafir edecek. Saat 16.00'da başlayacak müsabakada Nuri Karahançer düdük çalacak. Altaylılar için maraton ve kapalı tribünün açılacağı mücadelenin biletleri 20 TL'den satılacak.

Altay'da cezası süren orta saha oyuncusu Serkan forma giyemeyecek. İlk 2 karşılaşmada hazır olmadığı forma giyemeyen İbrahim Akın'ın 18 kişilik kadroda yer alarak karşılaşmanın son bölümünde oynayabileceği bildirildi. Teknik direktör Serdar Sabuncu ise, "Galibiyet serisini sürdürmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada yöneticiler, sosyal medyada birbirleriyle söz dalaşına giren Altaylı ve Bucasporlu taraftarları sağduyulu olmaları konusunda uyarıp dostluk mesajları verdi.

FATİH ÜSKÜPLÜ AFFEDİLDİ

Altay'da yeni sezon öncesi alacağına zam yapılmasını istediği için kadro dışı bırakılan genç orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü affedildi. Fatih'in kulüp bulamadığını ve bir süre özel antrenörle çalıştığını dile getiren Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Hafta başında takımla idmanlara çıkmaya başladı. Fatih kaybetmek istemediğimiz oyuncularımız arasında. Faydalı olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi