Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, 1914 Taraftarlar Derneği'nde bir araya geldiği taraftarların sorularını yanıtlarken yönetim içindeki ve camiadaki muhalefete tepki gösterdi. Başkan olarak pek çok cephede savaştığını dile getiren Ekmekçioğlu, "Kulislerde, kongreye gidersem beni başkanlıktan indireceklerini duyuyorum. Ne olursa olsun genel kurula gideceğim ve doğru bildiğimi yapacağım.

Halı sahayı geri kazandırdım, altyapıya müdahale ettim, transfer yasağını kaldırdım, yeni transferlerin tüm maliyetini karşılayacağımı karar defterine işlettim, kulübe yaklaşık 1.5 milyon TL hibe ettim. Yanlış mı yaptım? Umudu veren de benim kulübü bu duruma getiren de. Şehit olacaksam, bu yolda olayım. Bundan öte köy yok" şeklinde konuştu.

Yönetimde yalnız kaldığını ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, "Ne yazık ki samimiyet içinde değiliz. Birlik ve beraberlik ruhu bozulmaya başladı. Olağanüstü genel kurul çalışmalarına başladık. Geçen sezon düşündüklerini yapamadığım, yol alamadığım için geri çekildim. Bu sene tıkanmak istemiyorum. Herkesle yüzleşirim, kimseye veremeyecek hesabım yok. Yönetimden kopan arkadaşlar desteğini esirgiyor. Onlara karşı kırgınlığım var" dedi.

Eski Başkan Cihangir Marmara'nın görevi devrederken kendisine, "Başkan olursan ne kadar para vereceksin?" sorusuna, "Siz ne verdiniz?" karşılığı verdiğini söyleyen Ekmekçioğlu, faturasız harcamaların da kayıtlara geçtiği yolundaki eleştiriler üzerine toplantıda kulübe 110 bin TL bağış yaptı. 

BİÇER SON OLACAK

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın da taraftarlarla bir araya geldi. Dün göreve başlayan ve 12'nci hafta itibariyle siyah beyazlı ekibin bu sezon 4'üncü teknik direktöra olan Cüneyt Biçer'le sezonu tamamlayacaklarını belirten Töraydın, "Futbolculara Cüneyt hocanın son teknik adam olduğunu söyledim. Hiçbir mazeret istemiyorum. Devre arasına kadar kalan 6 maçta 13 puan toplamayı hedefliyoruz. Kulüpte herkes mutlu. Sportif başarısızlıkta tüm suçu üstleniyorum. Transferler geç yapıldı ve takım iyi çalışmadığı için 6 sakat verdik" dedi.

Özden Töraydın, profesyonel şubedeki görevini bırakıp yönetimde yer almayı sürdüren Alex Padulano'nun, Kocaelispor mağlubiyeti sonrası sosyal medyada geçen sezonki takım fotoğrafını paylaşmasına tepki göstererek, bunun mevcut futbolcuları olumsuz etkilediğini savundu.

Editör: Haber Merkezi