İki milletvekiline Başkan Mutlu Altuğ'un eşlik ettiği ziyarete İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı'nın takipçisi olduklarını belirten Hamza Dağ, "Stadın yapımı konusunda önemli bir yol kat etmiştik. Ancak açılan dava nedeniyle dosya Danıştay'da. Kulübün beklentisi doğrultusunda olumlu bir karar çıkacağını düşünüyoruz. Başbakanımız da süreci takip ediyor. Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat kaldığı yerden devam edecek. Yüklenici firma ile iletişim halindeyiz. Stat hallolduktan sonra Karşıyaka, taraftar desteğiyle tarihinde olduğu gibi ses getirmeye devam edecek" diye konuştu.

Kulüp olarak süreci kendilerinin de takip ettiğini dile getiren Başkan Altuğ, "Aziz Başkan bizi Danıştay'dan karar bekleme aşamasından kurtarsın artık. Stadımıza bir an önce kavuşalım. Milletvekillerimizin dediği gibi vazgeçtiği anda inşaat devam edecek. Belki de önümüzdeki sezon maçlarımızı kendi stadımızda oynayacağız" diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na mesaj gönderdi.

2002-2003 sezonundaki şampiyonlukta Karşıyaka'da yönetici olduğunu hatırlatan Kerem Ali Sürekli ise, "Takım sezona iyi başladı. Başkan elini taşın altına koydu.

Güzel de taraftar desteği var. Başkan şampiyonluk sözü vermedi, ancak sizlerin gayretinden ümitlendik. Bize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Hem stat hem de İZVAK'ın katılımıyla sponsorlukla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Müjdelerimiz olabilir, bizi izlemeye devam edin" ifadesini kullandı. Ziyaretin sonunda Hamza Dağ, Behram'ın koruduğu kaleye penaltı atışı yaptı.

Editör: Haber Merkezi