Sarı-kırmızılı ekibin maç ve idmanlarını tutkuyla takip eden Zeynep, bir gün tribünde annesine, "Anne bu adamlar uçuyor" diyerek Göztepeli hentbolcuların "Uçan Adamlar" olarak anılmasını sağladı. Babası Burak Özkahraman ve annesi Meliha Özkahraman ile deplasmanlara dahi giden Zeynep'i Göztepeliler de bağrına bastı.

Oyuncular her karşılaşma öncesi tribüne gelerek Zeynep'ten şans dilediklerini ve onu görmeden maça konsantre olamadıklarını söyledi. Anne Meliha Özkahraman kızının çok büyük bir Göztepe sevgisi taşıdığını belirterek, "Kızımızı birgün Bülent Özkul Spor Salonu'na maça götürdük, atmosferden çok etkilendi. Zeynep özellikle hentbol takımıyla bütünleşti. Oyuncular sakatlandıkları zaman Zeynep'e telefon açıp, 'Biz iyiyiz, bizi merak etme' diyor. Çünkü hepsine büyük bir sevgi besliyor, canlarının acımasına dayanamıyor" diye konuştu.

Zeynep'in okuldaki arkadaşlarını da maça getirdiğini ifade eden Özkahraman, "Kızım okulundaki herkesi hentbol maçlarına davet etti. Arkadaşları maçları izledi. Tüm yakınlarımız da salona gelerek hentbolcularımıza Zeynep sayesinde destek verdi. Bundan sonra da oyuncularımızın şans meleği olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Zeynep'in kulüpte eskrim branşına yazıldığını da belirten anne Özkahraman, şöyle devam etti: "Başkanımız Mehmet Sepil, Zeynep'i çok sevdi. Onu kulüpte sporcu olarak görmek istediğini söyledi. Zeynep de eskrimi tercih etti. Kızımız hem taraftar hem Göztepe'nin sporcusu" açıklamarını yaptı. Antrenör Feridun Dorak da minik hayranlarını her zaman mutlu edeceklerini söyledi. Zeynep'i çok sevdiklerini dile getiren Dorak, "Bizim gücümüze güç katıyor. Zeynep de bu takımın bir parçası."

Minik Zeynep da Göztepe sevgisinin bir ömür boyu süreceğini belirterek, "Her zaman tribünlerde olacağım. Hentbolcu ağabeylerimi bir an olsun yalnız bırakmayacağım" cümlelerini kurdu.

Sarı-kırmızılı hentbolcular, şans melekleri Zeynep ve ailesiyle antrenmanda bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi