Altay Sosyal Dayanışma Derneği'ndeki toplantıya Başkan Cihangir Marmara ve yöneticiler katıldı. Siyah byazlılar, kampanya kapsamında kulübe yardımda bulunacak isimlere yeni sezon kombine bileti ile atkı hediye edecek ayrıca destek vermek isteyen Altaylıların ayağına seyyar pos cihazıyla gidilecek.

Kampanyadan elde edilecek gelirle 1.3 milyon TL tutarındaki eski futbolcu ve teknik adam borçlarını ödeyip transfer yasağını kaldırmayı hedefleyen Altay, efsane futbolcularından Vahap Özaltay'ın fotoğrafının bulunduğu özel formayı da önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak.

Toplantıda yaptığı konuşmada, yönetim olarak "Vahap Özaltay Sezonu" ilan ettikleri 2016-2017 öncesi tüm camiadan "1000 Altaylı'dan 1000 TL" kampanyasına destek beklediklerini söyleyen Başkan Cihangir Marmara, şunları söyledi: "Türk futbolunda pek çok ilki gerçekleştirmiş, büyüklük unvanını şanlı tarihiyle, elde ettiği başarılarıyla sonuna kadar hak etmiş kulübümüzün artık çıkış yapma zamanı geldi. Şimdi zaman Büyük Altay için tüm Altaylıların ve kentin harekete geçme, 102 yıllık markaya sahip çıkma zamanı. Vasıf Çınarların, Celal Bayarların, Vahap Özaltayların, Hamit Aslanların, Ruhi Soyerlerin, Büyük Altay'ın küllerinden doğma zamanı. Yaş ortalaması 19 olan bu takım yalnız bırakılmasın."

32 KİŞİDEN 30 BİN 914 TL

Altay Başkanı Cihangir Marmara, henüz kampanyanın tanıtımı bile yapılmadan şu ana kadar 30 bin 914 TL toplandığını açıkladı. Başkan Marmara, 2 taraftarın 500'er TL, bir taraftar grubunun ise 1914 TL bağış yaptığını söyledi. Bu arada siyah-beyazlı yöneticiler, tanıtım toplantısının ardından kampanyaya 1000'er TL ile katkıda bulunup, ödemeyi kredi kartlarıyla yaptılar.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi