CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının Tellibahçe spor komplesinde düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı futbol turnuvasına 13 takım katıldı… Eleme usulü gerçekleştirilen turnuvanın final maçında rakibi Güvenlikspor’u yenen Cumhuriyetgücü futbol takımı kazandı.

Son derece çekişmeli geçen final maçını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ve futbol severler izledi.

Turnuvanın şampiyonu Cumhuriyetgücü’nün, şampiyonluk kupasını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım verdi.

CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyeti sonsuza kadar sahip çıkacağız… CHP yönetimi olarak Atatürk'ün gençlere olan güvenini göstermek için bu turnuvayı düzenledik, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Meclis Üyemiz Murat Ilgın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yiğit Karayılanoğlu ile spor komisyonunda görev yapan arkadaşlarımıza, turnuvaya katılan bütün sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi