1'inci Ligi'nde Atatürk Stadı'nda Balıkesirspor'u uzatma dakikalarında Göksu'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek 6'ncı basamaktan 4'üncü sıraya yükselen 19 puanlı Altınordu, haftanın en kârlı takımlarından biri oldu.

Altınordu, rakiplerinden Balıkesirspor'un sıralamada önüne geçerken zirve mücadelesi veren Boluspor, Göztepe ve Eskişehirspor'un puansız kapattığı haftayı kazasız atlatarak ilk 2 iddiasını sürdürdü.

Taraftarının önünde Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Denizlispor'un ardından Balıkesirspor'u da yenerek 4'te 4 yapan Altınordu, evindeki namağlup unvanını korudu.

Rakiplerin puan kaybı yaşadığı haftada çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Şanlıurfaspor deplasmanına da 3 puan parolasıyla hazırlanacaklarını söyledi. Son 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, "Devre arasına kadar oynayacağımız 4 karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız. İç saha, deplasman ayrımı yapmıyoruz" diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu, galibiyet ödülü olarak futbolculara 2 gün izin verdi. Şanlıurfa hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak Altınordu'da stoper Yusuf Abdioğlu, cezalı duruma düştü.

Editör: Haber Merkezi