30.05.2019 tarihinde Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube, Çeşme Belediyesi'nde TİS imzaladı. Toplantıda Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Anıl Kaçar, Şube Hukuk ve Sözleşme Sekreteri Birkan Acar ve İşyeri Sendika Temsilcisi Volkan Burçak yer aldı.

2019-2020 yılını kapsayan TİS ile memurların kramiyelerinde enflasyon üzerinde artış sağlandı. Üst sınırdan alınan 1240 TL'lik Sosyal Denge Tazminatına (SDT) ek olarak 1.000'er liralık 5 ikramiye alan çalışanlar bu yıl yine aynı SDT'ye ek olarak 1.350 TL'lik 6 ikramiye alacaklar. 

Ekrem Oran yaptığı açıklamada "Meclis üyeliği dönemimde de her zaman haklarınızın korunması ve emeklerinizin karşılığının verilmesi için yanınızda oldum, bundan sonra da her zaman yanınızda olacağım. Bu sözleşmeyi imzalamak da bana kısmet olduğu için çok mutluyum. Her birinize ayrı ayrı güveniyorum. İşlerinizde başarılı olarak belediyemize fayda sağlayacağınıza, giderlerimizi düşürüp gelirlerimizi artırmak için çalışacağınıza eminim." dedi.

Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Anıl Kaçar ise, "Emekçilerin ekonomik kazanımlarının yanı sıra memleketin demokrasi ve özgürlükler mücadelesini dert edinmeye devam edeceğiz. Bu yüzden de yaşasın örgütlü mücadelemiz." şeklinde konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi