İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusu yapan Ömer Güney’e en büyük destek TMMOB’tan geldi. TMMOB’a bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Genel Başkanı dahil, bir çok yöneticisi Ömer Güney’e destek olmak için açıklamaya geldi. Açıklamada ayrıca Menemenli gençlerin coşkusu da öne çıktı. Yürüyüşle İlçe Başkanlığı’na gelen gençler “Güveniyoruz, inanıyoruz, Başkanımız ol istiyoruz”, “Pusula Güney’i gösteriyor” “Ömer Güney geliyor, yüzler gülüyor” sloganlarını attı. Açıklama için İlçe Başkanlığı'na gelenler salona sığmadı. 

“DAHA YAŞANIR BİR MENEMEN İÇİN…”

İlçe Başkanlığı’nda ailesi ve yol arkadaşları ile açıklama yapan Ömer Güney “ Bugün; benim için önemli olduğu kadar umuyorum ki Menemen için de önemli bir gün olacak ve sosyal demokrat bir yönetim anlayışı çerçevesinde çocuklarımıza bırakacağımız daha iyi ve daha yaşanır bir Menemen yaratmak için ilk tohumları atıyoruz.”dedi.

“İHTİYAÇLARI BİLİYORUM”

Projelerinden bahseden Ömer Güney, “Doğma büyüme bir Menemenli olarak ilçemizin nelere ihtiyacı olduğunu, eksikliklerini biliyorum. Gerek bir Menemenli olarak gerek mesleğimin bana kattığı deneyimlere dayanarak bu ihtiyaçların, eksikliklerin nasıl giderilmesi gerektiğini görebiliyorum. Menemen halkından ve yaşam deneyimlerimden aldığım bu güç ile daha güzel bir Menemen’de hep birlikte yaşamak için bu değerli göreve talibim” ifadelerini kullandı.

“FARK YARATMAK, KALICI ESERLER BIRAKMAK İSTİYORUM”

Güney, “Değerli Menemenli’ler, bilmenizi isterim ki, mesele belediye başkanlığına aday olmak ya da seçilmek değildir. Mesele belediye başkanlığın döneminde yaptığın çalışmalarla başarılı olmak, fark yaratmak ve kalıcı eserler bırakmaktır. İnanın bana, Menemen’imizde yapacağımız güzel çalışmalarımızla fark yaratacağız. İlçemizi bir yıldız gibi parlatacağız. Birçok belediyeye örnek olacağız ve bunu hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

TMMOB GÜNEY’İN ARKASINDA

Ömer Güney’in açıklamasına TMMOB’a bağlı HKMO’dan büyük destek geldi. Açıklamaya, TMMOB Yürütme Kurulu üyesi Asiye Ülkü Karaalioğlu, HKMO Genel Merkez Onur Kurulu üyesi Servet Alabalık, HKMO Genel Merkez Eski Onur Kurulu Üyesi Halil Kaynarca, HKMO Genel Başkanı Orhan Kasap, HKMO Genel Sekreteri Ali İpek, HKMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sercan Yalçınkaya, HKMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Bilgin, HKMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Okan Özege, HKMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Mercan, HKMO Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Erdem Tuna, Ankara Şube Başkanı Hüseyin Arkan, HKMO Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın, HKMO Antalya Şube Saymanı Serap Sengir, HKMO Adana 2. Şube Başkanı Eray Yıldız, HKMO İzmir Şube Başkanı Özhan Kaynarca, HKMO İzmir Şube Sekreteri Enver Uzer, HKMO İzmir Saymanı Erdem Deniz, HKMO İzmir Yönetim Kurulu Üyeleri Oğulcan Cengiz, Betül Çölbay, Azmi Çetiner, İrem Erten, Efe Ertekin, HKMO Denizli İl Temsilcisi Nazım Tanrıkulu, HKMO Uşak İl Temsilcisi Gülhan Dağlı, HKMO Uşak İl Temsilci Yardımcısı Ümit Selvi, HKMO Salihli Temsilcisi Bilgehan Baytun, HKMO Demirci Temsilcisi Orhan Duman, HKMO Söke Temsilcisi Fatih Bozkaya, HKMO Eski Genel Başkanları Hüseyin Ülkü, Zühdü Önder, Arif Delikanlı, Ertuğrul Candaş, Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir, Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümü öğrencileri de katıldı.

Editör: Haber Merkezi