İZ GAZETE - CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında 74 yaşındaki emekli öğretmen Şerife Çakır’ı evinde ziyaret etti. Narlıdere'de bulunan Oğuzhan İlkokulu'ndaki ilk öğretmeni Çakır'ın öğretmenler gününü kutladı.

Hakan Kılıç 74 yaşındaki emekli öğretmen Şerife Çakır’ı evinde ziyaret etti. Emekli öğretmen Çakır’a çiçek ve çikolata takdim eden Kılıç, Şerife Çakır’ın öğretmenler gününü kutladı. Uzun yıllar boyunca yüzlerce öğrenci yetiştiren emekli öğretmen Çakır’a kendisine verdiği eğitimden dolayı teşekkür etti. Öğretmen Şerife Çakır ile öğrencisi Hakan Kılıç ilkokuldaki  anılarını anlattılar.

'473 HAKAN İLE BU İŞ OLUR'

Öğrencisi Hakan Kılıç'ın Narlıdere Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu duyan öğretmen Şerife Çakır öğrencisiyle gurur duyduğunu ve üstlenmek istediği bu görevi layığıyla yerine getireceğinden hiç şüphe duymadığını belirtti. Emekli öğretmen Şerife Çakır, okul numarasını hatırlatarak öğrencisi için "473 Hakan Kılıç ile bu iş olur." dedi


Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “24 Kasım öğretmenler günü. Öğretmenler günü bir günle kutlanmaz aslında. Burada farkındalık oluşturmamız esas mesela. Öğretmenler bizim her şeyimiz. Bizleri yetiştirenler öğretmenler. Başarılı kişilerin arkasında başarılı bir eğitimci, başarılı öğretmenler vardır. Onları ideallerin peşinde, doğruların peşinde koşmalarını öğreten öğretmenlerdir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu yüce görevi layıkıyla yerine getiren ve bugünlere gelmemizde büyük emeği olan başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi