Deniz Sipahi, yerel seçimlerde partiler kadar aday seçiminin de önem kazandığını belirterek, "Zeybekci’ye “Size sürpriz mi oldu” diye mikrofon uzatıldığında “Bana söylenmişti. Parti disiplinini bozmamak adına son dakikaya kadar konuşmadık.” dedi. Belli ki çalışılmış, üzerinde düşünülmüş.” görüşünü paylaştı.

Sipahi yazısında "Farklı sloganlar da duyacağız elbette ama bana göre Zeybekci’nin İzmir kampanyasının en güçlü mesajı bu olacak. “Almaya değil, kendimizi vermeye geliyoruz…”’  ifadelerini kullandı.

CHP’nin İzmir adayı konusunda kendisine gelen kulis bilgisini paylaşan Sipahi, ”CHP İzmir’de öne çıkan ismin Haluk Koç olduğunu kaydetti. ”İzmir CHP için çok önemli, bir yanlış yapmak istemiyor. Şöyle konuşmalar duyuyorum. “Aziz Kocaoğlu aday değil ama Aziz Bey’in de desteğini almak gerekiyor. En azından itiraz etmeyeceği bir isim olmalı…” Anladığım, kampanyada Kocaoğlu’nun da sahada olması isteniyor. Son kulis bilgisi Haluk Koç ile ilgili.” diyen yazar, ”Deneyimli siyasetçinin İzmir’den aday gösterilebileceği dün söylendi. Dediğim gibi sadece bir kulis bilgisi…’‘ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi