Lezzetli Yaşam’da diyet paketinden, sporcu beslenme paketine, detoks paketlerinden, ofis beslenme paketlerine kadar her türlü beslenme seçeneği mevcut. Herkesin özel durumları göz önünde bulundurarak diyetisyen tarafından kişiye özel diyet menüler hazırlanıyor. Diyet yapmak için özel alışveriş yapmak, pişirmek gibi dertler ortadan kalkıyor.
 

BU PAKETLERDE SAĞLIK VAR

Lezzetli ve sağlıklı beslenmenin mümkün olduğunu söyleyen Orak “Bu yola kolay ve keyifli bir diyet süreci yaşatabilmek amaçlı çıkmıştık. Sonradan farkettik ki biz insanlara kısa vadeli bir diyet süreci değil, sağlıklı bir yaşam biçimi sunmak istiyoruz” dedi. Toplumun artık sağlıklı beslenmenin önemini anladığının altını çizen Orak “Sağlığımız, bedenimiz ve zamanımız hepimiz için çok kıymetli. Bunun için doğru zamanda ve doğru yerde, doğru besinleri sizlere ulaştırmak istiyoruz, sağlıklı yaşamı kapınıza kadar getiriyoruz” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL MENÜLER 

Sağlıklı ve lezzetli yaşamın anahtarını bütün İzmirlilere verdiklerini söyleyen Orak “Günlük yenilmesi gereken kalori miktarını, kişilerin şeker, tansiyon, alerji gibi özel durumlarını göz önüne alarak özel hazırladığımız paketlerimizi adrese kadar teslim ediyoruz” diye konuştu. En taze meyve ve sebzeleri, en kaliteli ürünleri özenle seçtiklerini belirten Orak “Kişiye özel. Zeytin sevmeyenin paketinde zeytin, yumurtaya alerjisi olanın paketinde yumurta olmuyor. Sizleri yoğun bir gün geçirip, koşturarak yemek hazırlığı yapmaktan, ne yiyeceğinizi düşünmekten de kurtarıyoruz” dedi.

Alaçatı’da ise “Lezzetli Yaşam Kampı"nı hayata geçiren Orak, ilk etkinlikle İzmir'in önde gelen simalarını ağırladı. Orak "Bu kampta insanların uyuyup uyanma saatlerinden, beslenmelerine, sporlarına kadar herşey özel olarak düşünüldü. Herkes ihtiyacı olan sakinlik, huzur ve ilgiye doydu" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi