Uzun yıllar İzmir’de çalıştığı hastanelerde alanında başarılı sonuçlara imza atan Op. Dr. Burak Önvural, Alsancak’ta açtığı Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde hasta kabulüne başladı.
Yeni gelişen teknikleri ve edindiği tecrübeleri, teknolojik gelişmeler ışığında bir araya getirerek kliniği hizmete açtıklarını dile getiren Dr. Burak Önvural, “Kliniğimizi açarken güzel hedefler koyduk. Tek istediğimiz hastalarımızın buradan mutlu ayrılması” dedi.
‘Sağlıklı bir yaşam yanınızdayız’ sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Dr. Önvural şunları söyledi: “Ortopedi ve Travmatoloji günümüz teknoloji ve bilimsel ilerlemenin ışığında en hızlı gelişen, değişen ve hatta kapsamı artan bilim dalıdır. Dolayısıyla hastalarımızın tedavisine yaklaşım ve ameliyat yöntemleri sürekli güncellenmektedir. Kliniği açarken de hastalarımızı en kısa sürede ve sorunsuz olarak günlük yaşama döndürmeyi amaçladık.”

'REJENERATİF TIBBA ÖNEM VERİYORUZ'

Kas iskelet sistemi hastalıkları, travma yaralanmaları, el, omuz, dirsek, diz rahatsızlıklarının tanı ve tedavilerinin yanı sıra, rejeneratif tıp uygulamalarına oldukça önem verdiklerinin altını çizen Dr. Burak Önvural;
“Kliniğimizde kas-iskelet sisteminde gelişen hastalıkların tanısı, tedavisi ve rehabilitasyonu, multidisipliner bir yaklaşımla gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra günümüzde hücresel tedavilerin gelişmesi ve kök hücre uygulamalarının gündeme gelmesiyle artık “kıkırdak hasarları iyileştirilebilir” demeye başladık. Rejeneratif tıp ve ortopedi biliminin birleşmesi ile, insanların bugüne kadar iyileşmez dediği dokuların iyileşmesinin mümkün olabileceği bir kapının aralandığını söyleyebiliriz. Bütün dünyada önemi oldukça artan rejeneratif tıp uygulamalarını oldukça önemsiyor ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kliniğimizde hastalarımıza bu bilgi birikimi ışığında hizmet vereceğiz” diye konuştu.



 

Editör: Haber Merkezi