Ege Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul, "Hastanemiz 102 yataklı olup, kalp damar cerrahisi dahil her türlü ameliyatın gerçekleştirilebildiği 6 adet tam donanımlı ameliyathane, doğum ve sezaryen işlemi uygulanabilir 2 doğum haneli doğum ünitesi, yeni doğan ve erişkin olmak üzere toplamda 31 yataklı düzey 3 yoğun bakım ünitesi, 39 poliklinik odası mevcut olacak şekilde SGK - Bağkur ve Emekli Sandığı hasta kabulüne başlamıştır" dedi. Hastanenin şehrin merkezinde, ulaşım sorunu olmayan bir bölgede kurulduğunu belirten Dr. Volkan Ertuğrul, "Hastanemiz trafik yoğunluğuna rağmen geniş bir otoparka sahip. Hastanemizde öğretim üyesi ve alanında uzman 34 hekim, 100 hemşire ve 150 yardımcı sağlık personeli ile sağlıkta önce güler yüz ilkesi ile ferah bir ortamda sağlık hizmeti sunacağız" dedi.

Özel Ege Şehir Hastanesi'nin ileri teknoloji ve tekniklerle tam donanımlı, özellikle de alanında uzman hekimlerin gözetiminde sayılı özel sağlık kuruluşlarından biri olacağını belirten Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul , "Hastanemiz dünya standartları ayarında düşünüldü ve tasarlandı. Sağlık turizmi kapsamında da geniş kitlelere ve Avrupa'ya hizmet verecek kapasitede kuruldu" diye konuştu.

Hayatta sağlıktan daha değerli hiçbir şeyin olmadığını kaydeden Başhekim Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul, "Bizler, hekim olarak, temel görevimizi hastalarımızı güleryüz ile ağırlayıp, sağlıklarına kavuşturmak olarak görüyoruz. Bilimin ışığında, teknolojiyi günbegün takip ederek, hastanemizi sürekli geliştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca hekimlerimizin her biri kendi alanında önemli başarılara sahip, başarılı hekimlerdir. Bizlere canlarını emanet eden hastalarımıza şifa bulmak için 7 gün 24 saat elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu anlayışımızı tüm branşlarımızda temel felsefemiz olarak kabul ediyoruz" dedi.

31 yatak kapasiteli yoğum bakım ünitelerinin ileri ekipmanlarla donatıldığını sözlerine ekleyen Dr. Ertuğrul, "Hastanemizde tam donanımlı 6 ameliyathane bulunmakta. Gerekli durumlarda hastaların tedavilerinin yoğun bakım ünitelerinde gerçekleştirilebilmesi için her türlü ekipman bulunmaktadır" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi