Ertelenen Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Tepecik EAH'nde düzenlenen teşekkür takdim törene İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Genel Sekreterliğe bağlı sağlık tesisleri yöneticileri, müdürleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Törende 8 ayda 90 kalp hastası çocuğu sağlığına kavuşturan ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından “Yılın Hekimi" olarak onurlandırılan Çocuk Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doktor Onur Işık'a Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Yılın Hekimi" Belgesi İzmir KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu tarafından takdim edildi. Yine terörle mücadele eden bölgelerde görev yapıp Sağlık Bakanlığı tarafından teşekküre layık görülen üç doktora Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği teşekkür belgeleri Erbaycu tarafından teslim edildi. Ayrıca İzmir'de görev yapıp yine terörün yoğun olduğu bölgelerde geçici görevle hizmet vermiş olan diğer 20 sağlık çalışanına da Genel Sekreterlik tarafından düzenlenen teşekkür belgeleri takdim edildi.

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH'de çalışan ve Uluslararası Aktivistler Marmaris Kültür Derneği'nin düzenlediği 11. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali'nde “Yılın Başarılı Kadını" seçilen Hemşire Özgül Gedikli'ye de ödül verildi.

Yılın Hekimi seçilen Doktor Onur Işık "Hastanede oluşturduğumuz ekiple 8 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 90 kadar kalp rahatsızlığı olan bebeği ve çocuğu sağlığına kavuşturduk. Bunun için hem mutluyuz hem de bir ekip olarak böyle bir ödüle layık görüldüğümüz için gururluyuz. Bize bu imkânı sağlayan Sağlık Bakanlığımıza, Genel Sekreterimize ve Başhekimimize çok teşekkür ederim" dedi.


Törende turnuvalarda dereceye giren spor ekiplerine de ödül verildi.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi