ASYA YAŞARİKİZ / TUGAY CAN – İZ GAZETE - İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve çoğunlukla üst solunum yolu hastalıkları belirtileri olan Corona virüsüne İzmir’de telaş yarattı.

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde kimliği açıklanmayan bir kişi Corana virüsü şüphesiyle gözetim altına alındı. Hastanın gözetim altına alınmasının ardından hastanenin ‘acil’ girişi 15 dakikalığına giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre kimliği açıklanmayan hasta 15:56’da giriş yaptı ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

GÖZLEM ALTINDA TUTULUYOR

İz Gazete’nin edindiği bilgiye göre; doktorlar gribal enfeksiyon belirtileri gösteren hastaya henüz bir teşhis koymadı. 36 saatlik gözlem sonunda doktorların hastaya doğru teşhisi koyması bekleniyor. Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nin 601 numaralı odada kaldığı öğrenilen hastanın bulunduğu katta diğer hastalar da tedavi görüyor.

Öte yandan konuya ilişkin hastane yetkililerinden bir açıklama yapılmazken, gerekli açıklamanın İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi