Düzenlenen törende konuşan Dr. Türkegül Kocaoğlu, Türkiye'nin tek belediye hastanesi olan Eşrefpaşa'nın her yönden örnek bir kurum olduğunu belirterek, "15 yıldır göğsümüzü kabartan hizmetlere imza attınız. Bu çatı altındaki tüm sağlık emekçilerine teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nın kutlu olmasını diliyorum" dedi.

14 Mart Tıp Bayramı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde de kutlandı. Hastanedeki etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe de katıldı. Törende konuşan Dr. Türkegül Kocaoğlu, ilk Tıp Bayramı'nın kutlandığı 14 Mart 1919'un üzerinden tam 100 yıl geçtiğini belirterek "Günümüzde sağlık sektörü çalışanları çok yoğun bir iş yükü altında olmalarına, şiddet eylemlerine maruz kalmalarına rağmen hala görevlerini sevgiyle yapabilmektedir. Sağlık emekçilerini toplumun gözünden düşüremeyecekler. Hekimler ülke sorunlarına hiçbir zaman duyarsız kalmadı, bundan sonra da kalmayacak. Hepinize mutlu ve umutlu günler diliyor, sizleri dirençli olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN TEK BELEDİYE HASTANESİ

Dr. Türkegül Kocaoğlu, Türkiye'nin tek belediye hastanesi olan Eşrefpaşa'nın her yönden örnek bir kurum olduğunu belirterek, "15 yıldır göğsümüzü kabartan hizmetlere imza attınız. Bu çatı altındaki tüm sağlık emekçilerine teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nın kutlu olmasını diliyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ise ülkenin ve sağlık sektörünün içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen, özveriyle çalışan tüm sağlık emekçilerinin 14 Tıp Bayramı'nı kutladı. Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Serdar Pedükcoşkun da, personelinin bayramını kutlayarak, 15 yıldır verdiği desteklerle Türkiye'nin en modern hastanelerinden birinin yaratılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi