Düzenlenen törende sertifika almaya hak kazanan 25 kursiyer belgelerini Konak Halk Eğitim Müdürü Yasin Öztürk, Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şenol Topçu, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçaoğlu, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Atıl Birol ve İzmir Eğitim Diş Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. M. Sinan Evcil'den aldı.

Konak Halk Eğitim Müdürü Yasin Öztürk "Üç ayda 248 saatlik bir kurs programı düzenledik. Hastane ile çalışmaktan çok mutlu olduk ve sadece bu kursla sınırlı kalmak istemiyoruz. Sağlık çalışanlarına ücretsiz hobi kursları da açalım. Halk oyunları, müzik el sanatları gibi kursları hocaları hastanenize göndererek uygun bir mekanda vermek istiyoruz" dedi.

İzmir Eğitim Diş Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. M. Sinan Evcil de "Ülkemizin tek ağitim diş hastanesi olarak sadece ağız sağlığı hizmeti sunmakla yetinemeyiz. Sağlık Bakanlığına Uzman Doktor yetiştirmeyi planlamaktayız. Altyapımız hazır. İnşallah o günler yakındır. Türkiye'de ve İzmir'de ilk defa bu eğitim verildi. Sertifika alan kursiyerlerimiz sayesinde daha hızlı protez imal edebileceğiz. Hekimlerimiz vatandaşımıza daha çok zaman ayırabilecek. Profesyonel ellerde daha güvenilir hizmet sunacağız. Emeği geçenlere teşekkür eder, sertifika almayı hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ederim" dedi.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi