Kalbindeki 3 damarı tıkalı olan ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne başvuran Salih Keçeci'ye açık kalp ameliyatı yapılması kararı alındı. Ameliyat edilen Salih Keçeci, yaklaşık 5 saat süren bir operasyonla sağlına kavuştu ve hastaneden taburcu edildi. Sağlığına kavuşan Keçeci, "Hastanesinde önce anjiyom yapıldı, üç damarımda sorun olduğu için ameliyat yapılması uygun görüldü. Bir vatandaş olarak bana bu hastane bir rüya gibi geldi" dedi.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yönetici/Başhekim Vekili Op. Dr. Teoman Şen da "İki ay önce koroner anjiografi ünitemizin hizmete başladığı günlerde Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olarak bir sonraki hedefimiz, İzmir'de açık kalp ameliyatı yapabilen devlet hastanesi olmaktı. İlk defa koroner by-pass operasyonu yapmanın ve bundan sonra yapıyor olacak olmanın mutluluğunu yaşadık. Ekibimizin inancının tam olması ve isteklerinin üst seviyede olması başarılı bir operasyon geçirmemize olanak sağladı. Gerekli altyapıyı oluşturmak için geceli gündüzlü çalıştık" dedi.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, "21 Mayıs 2016'da hizmet vermeye başlayan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, kalp ve damar hastalıkları açısından geçen bu kısa süre İçerisinde önce koroner anjio, ardından da açık kalp ameliyatlarını gerçekleştirerek güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Konusunda uzman ekibi ile hastaların isteklerine cevap veren ve son teknolojiye sahip cihazlarla kurulan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi kardiovasküler cerrahi merkezi ile önemli bir sağlık hizmetini sunmaya başladı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi