TUGAY CAN / İZ GAZETE - İzmir’in Çeşme ilçesi Ulusoy Limanı’nda gümrük görevlisi olarak çalışan bir kişinin korona testinin pozitif olduğu öğrenildi.  45 kişi de karantina altında tutuluyor. Testi pozitif çıkan kişinin 26 yaşında, evli ve kadın olduğu bilgilerine ulaşılırken; ilk aşamada kadının birlikte çalıştığı 3 personelin gözlem altında tutulduğu kısa süre içerisinde önlemler artırılarak 45 kişinin karantina altına alındığı bilgisine ulaşıldı.Ayrıca İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop hızla Çeşme’ye hareket ettiği öğrenildi.

Öte yandan testi pozitif çıkan 26 yaşındaki kadının Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde gözlem altında tutuluyor.

İLGİLİ HABER: Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi boşaltıldı!

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.Oran açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ulusoy Çeşme Limanın’da gümrük görevlisi olarak çalışan bir kişinin corona pozitif olduğu tespit edilmiştir. 45 çalışan ve ailelerinin hemen karantina alınmasına karar verdik. Sevgili Çeşme’liler sizi ivedi bir şekilde; panik ve infiale yol açmadan her türlü tedbiri en üst seviyede yerine getirmeniz adına bilgilendirmeyi görev telakki ediyorum.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: Haber Merkezi